Agenda Wandelen Werkt

In deze Agenda vind je een overzicht van de groepsactiviteiten van Wandelen Werkt. Elke laatste zondag van de maand maken we een langere Wandeltocht door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wil je kennismaken met Wandelcoaching, meld je dan aan voor een van de workshops in de natuur. Wil je aan je gezondheid werken met anderen? Doe dan mee aan Fitcoaching. Als je je aanmeldt voor de Nieuwsbrief, blijf je automatisch op de hoogte van alle activiteiten.

Agenda

BELANGRIJKE MEDEDELING

In verband met de strengere Corona-maatregelen zijn de groepsactiviteiten van Wandelen Werkt tijdelijk opgeschort. Helaas kunnen we nu niet als groep naar buiten, maar er zijn volop mogelijkheden voor een individuele wandelcoaching.

Het antwoord dat ik kreeg van het ministerie van VWS:

“Bij het sporten buiten, en hier wordt ook wandelen onder gerekend, geldt ook een groepsgrootte van maximaal 4 personen (exclusief begeleider). Hierbij moet wel de anderhalve meter gehouden worden.”

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wandelen Werkt en ontvang gratis de mindfulnessoefening “De Boom”. Deze geeft je al direct inspiratie en kracht.