Agenda Wandelen Werkt

In deze Agenda vind je een overzicht van de groepsactiviteiten van Wandelen Werkt. Elke laatste zondag van de maand maken we een langere Wandeltocht door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wil je kennismaken met Wandelcoaching, meld je dan aan voor een van de workshops in de natuur. Wil je aan je gezondheid werken met anderen? Doe dan mee aan Fitcoaching. Als je je aanmeldt voor de Nieuwsbrief, blijf je automatisch op de hoogte van alle activiteiten.

Agenda

BELANGRIJKE MEDEDELING

In verband met de Corona-maatregelen gaan we momenteel alleen in kleine  groepen naar buiten met maximaal 4 deelnemers. Na 20 april weten we meer. Daarnaast zijn volop mogelijkheden voor een individuele wandelcoaching. Zorg er in ieder geval voor dat je dagelijks buiten gaat en minimaal 20 minuten loopt. De App het Ommetje is daar een handig hulpmiddel bij omdat het wandelen alleen leuker maakt!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wandelen Werkt en ontvang gratis de mindfulnessoefening “De Boom”. Deze geeft je al direct inspiratie en kracht.