Een zee van ontspanning

duinen terschelling ontspanning

Een zee van ontspanning

Ben je fan van yoga en van Terschelling? Van 28 t/m 30 juni kun je je helemaal onderdompelen in een zee van ontspanning. Wandelen Werkt is er ook met een mindfullnesswandeling en natuurmediatie. Dit is een heerlijke manier om dichtbij jezelf te zijn en je innerlijke kracht te ervaren. Met de verdiepende themawandeling “Energy & Flow” krijg je zicht op je eigen energiebalans en wat jou in flow brengt.

Het 13e internationale Yoga Festival Terschelling is een veelzijdig yoga weekend en inspirerende yogavakantie aan zee. In een ontspannen sfeer kun je genieten van workshops, meditatie, live muziek, mindfulness, massage & dans. Er zijn maar liefst 25 yogavormen voor beginners en gevorderden. Maar liefst 50 professionele yoga- en mindfulness docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland bieden samen een onvergetelijk programma. Per dag zijn er maar liefst 70 workshops, waaronder specials voor mannen en vrouwen. En bovendien heerlijk vegetarisch eten.

Dus kom ook naar het andere festival. Lekker een weekendje ontspannen en stilte ervaren. Een yogaretraite met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Het voorprogramma van dit veelzijdige yoga weekend aan zee begint al op donderdag 27 juni 2019.

Beleef de kracht van yoga aan zee, op het strand en in de duinen van Terschelling. Geniet van de warme sfeer en het veelzijdige programma van dit intieme Yoga Festival aan zee! Meer informatie en aanmelden via Yogafestival Terschelling.

Geen reactie's

Geef een reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Wandelen Werkt en ontvang gratis de mindfulnessoefening “De Boom”. Deze geeft je al direct inspiratie en kracht.