4-daagse wandelvakantie Terschelling

door
9 9 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op de grens van land en zee vind je op Terschelling een grote diversiteit aan landschappen en een gevarieerde natuur. We struinen over verstopte, kronkelige paadjes door duinvalleien en bossen, zoeken onze weg langs de immense kwelders van het Europees natuurreservaat de Boschplaat. We komen op plekken die de meeste mensen links laten liggen. Bovendien heeft reisleider Marianne Wildenberg een jaar op Terschelling gewoond en gewerkt. Je komt zo onderweg ook veel te weten over lokale gebruiken en het eilandleven.

Met een boswachter zwerven we in het donker in het Dark Sky Reservaat, een van de donkerste plekjes van Nederland, en leren over de sterrenhemel. We waaien uit op het eindeloze strand en speuren naar wat de zee aanspoelt. Genieten van de Hollandse luchten boven een eindeloze horizon en maken kennis met het rijke vogelleven op het eiland. Ontdek de charme van karakteristieke dorpjes als West-Terschelling, Lies, Hoorn en Oosterend.

Je gids Marianne is ook deskundig op het gebied van Werelderfgoed Waddenzee. Ze werkte meerdere keren voor de Waddenvereniging en zat er in de Ledenraad. Zo leer je Terschelling van binnen én buiten kennen. Wellicht word je net zo’n Terschelling fan als Marianne!

Overnacht wordt er in een uitstekend hotel in Lies, mooi centraal gelegen op het eiland, en comfortabel uitgangspunt voor onze wandel- en korte fietstochten.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.snp.nl/reis/nederland/terschelling/wandelen →

 

Datum en tijd

07-05-2023 t/m
10-05-2023
 

Locatie

 

Evenement types

Delen met vrienden