Kadootjes

Podcast De Boom

De natuur is een krachtige bron van energie en inspiratie voor ons allemaal. Met deze mindfulness oefening kun je op elk gewenst moment de rust, ontspanning en kracht van de natuur ervaren.

 

Ik wens je veel plezier toe met deze meditatie en ben benieuwd naar je ervaring.

Laat je me weten hoe het voor jouw was?

Podcast Mindfulnesswandeling

Met deze begeleide oefening kun je al wandelend meer ontspanning ervaren. Door met bewuste aandacht te bewegen en je zintuigen open te zetten voor dat wat er is, verdiep je de verbinding met je zelf en de omgeving om je heen.

 

Het enige dat je nodig hebt, is een oortje en een telefoon om de tekst af te spelen. De oefening duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de wandeling verlengen door extra pauzes in te lassen.

Jubileumwandeling SNP

In mei 2019 vierde SNP Natuurreizen haar 35 jarig bestaan. Wandelen Werkt kreeg de opdracht een “doorstapwandeling” te ontwikkelen. De GPS-track en kaart van de wandeling van 17 km is hier gratis te downloaden.

Bekijk hier de routekaart in pdf

Download hier de GPS track van de wandeling op Routeyou

De route start bij Rhederoord (De Steeg) en voert je eerst langs de IJsselvallei. Vervolgens loop je over het massief van de Veluwezoom. Als beloning word je op de Posbank getrakteerd op een prachtig uitzicht.