Haal meer uit je ommetje

Haal meer uit je ommetje

door
188 188 mensen hebben dit evenement bekeken.

Door te wandelen laat je de energie stromen. In de wandeltraining ‘Haal meer uit je Ommetje’ ontdek je hoe je nog meer kunt profiteren van je dagelijkse wandeling. Hoe kun je wandelen inzetten om na je dagelijkse loopje met meer focus en energie verder te werken? We gaan samen de natuur in om te ontdekken hoe wandelen voor jou werkt. En als je eenmaal gewend bent aan je dagelijkse buiten-shot, wil je nooit meer anders!

Wat gaan we doen?
We beginnen met een heerlijke ontspannende mindfulnesswandeling. Dit brengt je direct rust in je hoofd en dichtbij jezelf. We zoomen in op de techniek en het positieve effect van wandelen. Vaak wandelen we op de automatische piloot. Daarom is het extra leuk eens stil te staan bij hoe je wandelt.

Je ontdekt waarom wandelen zo goed werkt voor ontspanning en onderzoekt wat jou energie kost en welke activiteiten leveren juist energie opleveren. En natuurlijk gaan we ook een beetje buiten de gebaande paden….  Het is heel verrassend wat de natuur ons daarbij te leren heeft. Je werkt zowel individueel als in groepjes. Stilte en gesprek wisselen elkaar tijdens de workshop af.

Wat levert het je op?
Deze ontspannende wandelervaring geeft je plezier én rust in je hoofd. Hierdoor pieker je minder en lukt het je beter om te ontspannen. Zo voel je weer ruimte en ben je beter in staat om goede keuzes te maken. En je staat steviger in je schoenen om je stress de baas te blijven. Bovendien ontdek je zo hoe je nog meer profiteert van je dagelijkse ommetjes.

Wil jij ook blij naar buiten en ervaren hoe wandelen voor jou werkt? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende workshop wandelcoaching. Deze workshop duurt 2,5 uur en is ook beschikbaar voor bedrijven. Het minimum aantal deelnemers is 6. Maximaal kunnen er 12 mensen meedoen.

Prijs: € 30 pp
Locatie: Diverse locaties

Op aanvraag: contactformulier

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2023 aan
31-12-2023
 

Locatie

 

Evenement types

Share With Friends