Wandelen Werkt voor jou

Wandelcoaching

Coaching in de natuur is een effectieve methode om je wensen helder te krijgen en om te zetten in concrete doelen en daden. We brengen wandelend jouw verlangens in kaart zodat je weet wat belangrijk voor je is. We zoomen in op je ervaring en talenten. Zo ontdek je wat je graag doet en waar je energie van krijgt.

Door – soms letterlijk – stil te staan bij jouw motivatie en ambities krijg je zicht op hoe je krachtiger te werk gaat. En door het helder formuleren van jouw unieke kwaliteiten kun je je met meer zelfvertrouwen stappen zetten naar de toekomst.

Ben je op zoek naar een coachtraject in de regio Arnhem? Ben je graag in de natuur en sta je open voor nieuwe wegen? Ga dan op pad met de coach om samen te werken aan een duidelijk perspectief voor je loopbaan of je gezondheid. Zo krijg je het plezier weer terug en kun je weer ontspannen en op volle kracht vooruit.

Wandelen maakt het coachproces sterker, sneller en plezieriger. Wil jij ook krachtiger in het leven staan? Kies dan nu voor het Wandelen Werkt Voor Jou Arrangement.

Loopbaanvragen

Je bent een ervaren professional, maar werken kost de laatste tijd te veel energie. Misschien ben je er aan toe om de bakens te verzetten? Wil je het plezier in je werk weer terug? Wil je iets veranderen, maar je weet niet precies wat? Zit je wel op de goed plek? Misschien twijfelt je of te oud bent om van baan te veranderen of iets nieuws te ondernemen? En als je al een tijdje geen werk meer hebt, word je onzeker en onrustig?

Allemaal vragen waar je in het Versterk-je-werk traject antwoord op krijgt. Je wilt weer meedoen en een bijdrage leveren. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Maar wat is dat precies? Ga dan samen met de loopbaancoach van Wandelen Werkt op pad.

Herstelcoaching

Ben je aan het herstellen van een burn-out, operatie, ongeluk of iets anders dat een zware impact op je leven heeft? Wandelen helpt om weer fitter te worden en kan het herstel op een gezonde manier ondersteunen. Met herstelcoaching krijg je plezier in wandelen en werkt tegelijkertijd aan een betere conditie en wandelhouding.

Deze vorm van Natuurcoaching is ook heel geschikt als je na een langere ziekteperiode weer aan de slag wilt gaan. Het helpt je op een prettige en krachtige manier te re-integreren in je huidige baan. Wil je wat anders gaan doen? Dan gaan we samen op zoek naar werk dat bij je past. Zo kun je weer met energie en plezier de toekomst tegemoet.

Wandelen Werkt voor jou arrangement

* We wandelen in principe in de regio Arnhem. Op verzoek is een andere locatie mogelijk.

Coaching in de natuur is effectiever

Wandelen maakt het coachproces sterker, sneller en plezieriger. Door te wandelen komen gedachten en gevoelens sneller in beweging. Je kunt beter afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en je kunt dingen gemakkelijker loslaten. Door te wandelen wordt het ook makkelijker om in actie te komen. Veranderen gaat immers sneller met een actieve houding.

De natuur is de perfecte plek om stappen vooruit te zetten. Ook levert het een prachtig decor met metaforen voor ons gesprek. We vinden buiten volop mogelijkheden om te spiegelen en ruimte voor reflectie en stilte. Het fysiek uitvoeren en beleven van de oefeningen zorgt er bovendien voor dat je de inzichten gemakkelijker verinnerlijkt. Dat maakt de coaching nog effectiever. Zo kom je snel tot krachtige inzichten.

De natuur helpt om meer in het hier en nu te zijn en door te bewegen gaat de energie stromen. Het groene uitzicht brengt ruimte voor inzicht. Het is de mooiste werkplek die ik me wensen kan. En de beste plek voor jou om in beweging te komen op weg naar je doel.

Hoe hebben anderen het ervaren?

Charlotte, Project-assistent (30 jaar)

“Ik was door mijn burn-out enorm bang geworden. Bang om weer ergens opnieuw te beginnen, bang om niet goed genoeg te zijn, bang om te falen, bang om de baan te verliezen. Elk punt wat ik hier noem is zo goed als weg dankzij de wandelcoaching. De wandelingen zelf gaven mij voornamelijk een heel ontspannen en één met de natuur-gevoel. De spanning die ik nog in me had verdween toen ik in de natuur was. Marianne heeft oprechte interesse en hielp mij flink vooruit met privé en werkvragen.”

Marianne, Communicatieadviseur (56 jaar)

“Marianne heeft mij geholpen nieuwe keuzes te maken in mijn loopbaan. Niet ergens tussen vier muren, maar al wandelend in het bos gecoacht worden is een aanrader. De natuur biedt volop aanknopingspunten om in gesprek te gaan over wat je belangrijk vindt, wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Marianne helpt je op een prettige, open, constructieve manier naar jezelf te kijken. Mariannes Wandelen Werkt!”

Erik, Ondernemer (51 jaar)

“Al wandelend krijg je een breder en steeds wisselend perspectief op de wereld om je heen, je gebruikt al je zintuigen en dat stimuleert je nieuwe wegen en oplossingen te vinden. Marianne laat je verbeelding spreken en vraagt kritisch door op de onderwerpen die ertoe doen. Ze heeft me op een pad gezet dat ik nu na de coachsessies zelf kan vervolgen.”

Denise, Ondernemer (48 jaar)

“Met een combinatie van scherpe vragen en observaties, oefeningen, huiswerk en feedback op de opdrachten, kom je snel tot de kern van je probleem. Je krijgt handvatten om aan de slag te gaan. Het wandelen helpt om focus te houden en in het hier en nu te zijn. Ook het wandelen tijdens de coaching zelf is prettig omdat het meer ontspannen is dan tegenover elkaar te zitten. En de natuur inspireert en geeft heel veel kracht om moeilijke vragen te stellen en beantwoorden!”

Yvonne, Ondernemer (53 jaar)

“In redelijk korte tijd heeft Marianne zaken naar boven kunnen halen die er toe doen. Concrete punten om zelf mee aan de slag te kunnen. De oefeningen die Marianne voorstelt zijn verrassend, even als de uitkomsten. Die blijken dan weer zeer bruikbaar te zijn voor wat er speelt op dit moment. Het wandelend coachen heb ik als prettig ervaren. Het is informeler, voelt vriendschappelijker en laagdrempeliger dan een sessie in een kamer.”

Marianne, Juridisch Teamleider (63 jaar)

“Ik ging op pad om de focus voor mijn toekomst helder te krijgen. Marianne coacht heel naturel. Ze luistert goed, stelde me op mijn gemak, bracht rust in het gesprek en geeft goede feedback. Vooral het doorvragen heb ik als nuttig ervaren omdat ze met haar vragen de kwestie feilloos uit elkaar weet te halen. Zo kreeg ik helderheid over waar ik mee aan de slag moet om de energie terug te brengen in mijn werk.”

Workshops

Wil je kennismaken met coaching in de natuur? En doe je dat graag in groepsverband? Denk dan eens aan een van de onderstaande workshops. Je gaat dan samen met anderen aan de slag in de natuur onder leiding van een professionele coach. Een greep uit het aanbod van workshops in de natuur:

Het volledige aanbod van workshops vind je in het activiteitenoverzicht. Al deze workshops zijn ook individueel te boeken. Uiteraard maken we ook graag een voorstel op maat voor jouw team of organisatie.

Wil jij ook met meer plezier vooruit? Zet dan vandaag de eerste stap om in beweging te komen. Vraag dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan. Of neem nu contact met me op voor meer informatie.

Contactformulier