Je stress de baas

Je stress de baas

door
168 168 mensen hebben dit evenement bekeken.

Deze heerlijk ontspannende wandeling geeft je rust in je hoofd. Hierdoor pieker je minder en lukt het beter om te ontspannen. Zo voel je weer ruimte en ben je beter in staat om goede keuzes te maken. Door wat afstand te nemen krijg je dingen op een rijtje en krijg je weer overzicht. Met een heldere focus werk je fijner en beter. En je staat steviger in je schoenen om je stress de baas te blijven.

Je stress de baas

Ben jij ook zo moe omdat je alle ballen in de lucht moet houden? Heb je een druk hoofd en ligt te malen in je bed? Slaap je slecht of word je moe wakker? Je wilt ontsnappen aan deze vervelende druk, maar ook daar lijkt geen tijd voor. Je moet zoveel maar wordt er moe van. Hoe word je deze stress de baas?

Deze wandeling geeft je rust in je hoofd. Hierdoor pieker je minder en lukt het je beter om te ontspannen. Zo voel je weer ruimte en ben je beter in staat om goede keuzes te maken. Door wat afstand te nemen krijg je dingen op een rijtje en krijg je weer overzicht. 

Wat lever het je op?

Tijdens deze  rustgevende wandelworkshop ga je terug naar je eigen basis. Met ontspanning en aandacht voor wat er echt toe doet sta je sterker in je schoenen. Je leert nieuwe manieren om positief te blijven en om je innerlijke helderheid en focus te bewaren in stressvolle omstandigheden.

Wat ga je doen?

We starten de workshop met koffie en thee en een korte kennismaking. Daarna gaan we lekker het  bos in. We beginnen met een heerlijk ontspannende mindfulness wandeling. Daarna ga je aan de slag met  oefeningen en reflectiemomenten om het thema stress verder uit te diepen. Je werkt hierbij zowel individueel als in groepjes. Stilte en gesprek wisselen elkaar af.

Praktisch

De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnamen kost € 25 per persoon. Dit is inclusief een kopje kruidenthee onderweg en alle werkmaterialen. Het minimaal aantal deelnemers is 4. Maximaal kunnen er 12 mensen meedoen. Deze workshop wandelcoaching wordt aangeboden op diverse locaties. 

Datum: op aanvraag
Prijs: € 25 per persoon
Afstand: n.n.b.
Locatie: diverse locaties

Aanmelden kan via het contactformulier.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2023 aan
31-12-2023
 

Evenement types

Share With Friends