Individuele coachwandeling

Individuele coachwandeling

door
55 55 mensen hebben dit evenement bekeken.

Twijfel je of je nu wel of niet op zoek moet gaan naar een nieuwe baan? En wat je dan precies zou willen? Of heb je er moeite mee om je wensen om te zetten in concrete stappen? Blijf je dingen maar uitstellen? En hoe frustrerend is het als ere altijd een reden is om de stap niet te wagen? Een individuele coachwandeling biedt je een uitgelezen kans om werk te maken van je dromen!

Op pad met de loopbaancoach

Al wandelend vind je vind je gemakkelijker het antwoord op je vragen. De natuur helpt je daarbij. Want natuurcoaching is een krachtige methode om te ontdekken wat belangrijk voor je is en welke talenten je graag de ruimte wilt geven. Je ontdekt zo waar je écht blij van wordt. Bovendien ga je naar huis met concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

Wat gaan we doen?

We spreken af op een fijne plek in de natuur waar we starten met een kopje thee of koffie. Daarna doen we onze rugzak op en gaan naar buiten. Oefeningen, gesprekken en stiltes wisselen elkaar af. We lopen rustig en staan regelmatig stil bij belangrijke inzichten. Er is onderweg ook genoeg ruimte om dingen op te schrijven. En wandelen is daarbij niet het doel maar het middel. We sluiten de wandeling af met krachtige oefening die jouw stappen naar een ontspannen toekomst helder maakt.

Wat levert het je op?

De individuele coachwandeling is een cadeau aan jezelf. Een (halve) dag ruimte geven aan wat voor jouw belangrijk is. Zo weet je weer hoe je de energie kan laten stromen, en misschien nog belangrijker,  waar je hart naar verlangt. Ook na afloop van de wandeling zal je het effect nog voelen. Jouw unieke ervaring en inzichten uit de natuur neem je voor altijd mee in je rugzak.

Kies de tijd die jou past:

Vroege vogel wandeling: 07.00 – 10.00 uur
Ochtendwandeling: 09.30 – 12.30 uur
Middagwandeling: 14.00 – 16.00 uur
Dagwandeling: 09.30 – 16.30 uur

Op basis van je wensen maak ik graag een offerte op maat.

 

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2024 aan
31-12-2024
 

Evenement types

Share With Friends