Intervisie in de natuur

Intervisie in de natuur

door
49 49 mensen hebben dit evenement bekeken.

Doe jij regelmatig aan intervisie? Maken je daarbij gebruik van een aantal vaste methodes? Maar wil je eigenlijk wel eens op een andere manier het gesprek voeren? Wil je op een verrassende en verdiepende manier buiten met elkaar in gesprek? Kies dan eens voor de begeleiding van de intervisie door Wandelen Werkt. In de natuur krijgt het gesprek een andere dimensie en komt je samen tot sterke inzichten.

Intervisie, of collegiale coaching, is een krachtige manier om te leren van je collega’s of vakgenoten.  Hierbij ga je met 5-8 vakgenoten of professionals in gesprek over een ingebrachte vraag, de casus. Met de intervisievraag wordt bepaald wat zij of hij wil onderzoeken. Er worden geen oplossingen of adviezen gegeven. Het stellen van vragen en het reflecteren in de natuur helpen bij het onderzoeken van de casus. De extra oogst is dat álle deelnemers ervan leren.

Aan het einde van de intervisiebijeenkomst wordt door iedereen gereflecteerd op de inzichten uit de casus. Wat heb jij geleerd en hoe kun je dit vertalen naar jouw werksituatie of praktijk? Zo wordt de deskundigheid van iedereen vergroot en de kwaliteit van het werk verbetert. Ook het werken in de natuur nodigt uit tot reflectie. Hoe heb je het ervaren? Wat is de meerwaarde van werken in de natuur? En hoe kun je hier zelf verder mee?

Lukt het door omstandigheden niet om de intervisie fysiek te doen, dan zijn er ook online methodieken beschikbaar via Wandelen Werkt.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2024 aan
31-12-2024
 

Evenement types

Share With Friends