Midzomeravondwandeling Arnhem

door
5 5 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op de dag van de zonnewende, die het begin van de zomer markeert, maken we een bijzondere avondwandeling over de prachtige Arnhemse landgoederen. Zo profiteren we optimaal van de langste dag van het jaar én de mooie natuur rond Arnhem. Deze unieke avondtocht voert ons o.a. door Sonsbeek, Zypendaal en landgoed Bos Klarenbeek. Onderweg maken we het gezellig met je zelf meegebrachte hapje en drankje tijdens een korte picknick in het veld.

Wat gaan we doen?

De Arnhemse landgoederen en de stuwwallen uit de ijstijd vormen een mooi decor voor onze wandeling. De hoogteverschillen geven dit landschap letterlijk een extra dimensie. Tussendoor hebben we mooie doorkijkjes en hier en daar hebben we prachtige vergezichten. En terwijl de schemer valt, keren we al dwalend terug naar ons beginpunt.

Ga er bij deze tocht vanuit dat we geen horeca bezoeken. Leuk als je zelf een drankje en hapje meeneemt voor een korte picknick onderweg. Voor deze tochten heb je natuurlijk stevige wandelschoenen aan, ben je goed beschermd tegen de elementen en neem je voldoende water en proviand mee.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://go-out.nl/activiteit/16719/wandeltocht-(plm-10-km) →

 

Datum en tijd

21-06-2023 om 18:00 aan
21-06-2023 om 22:00
 

Evenement types

Share With Friends