Ontdek je (natuur)talent

Ontdek je (natuur)talent

door
132 132 mensen hebben dit evenement bekeken.

Jij bent een natuurtalent! Tijdens deze wandeling ontdek je waar dat precies in zit. Het is een mini-cursus in geluk. Want door in te zoomen op wat je van nature al fijn vindt om te doen, ontdek je waar je echte kracht ligt. Zo kun je de bron van energie en plezier in je werk gemakkelijker aanboren. Je wordt er geen ander mens van, maar wel meer jezelf. En het werkt heel inspirerend.

Ontdek je natuurtalent

Gaat het niet zo lekker op je werk of kost het werk de laatste tijd (te) veel energie? Vraag je dan eens af of je nog wel op de goede plek zit. Soms ga je zo op in je werk of wat de omgeving van je vraagt, dat je vergeet te kijken of het ook anders kan. Misschien zijn er werkzaamheden waar je een hekel aan hebt, of die je eigenlijk nooit meer zou willen doen? Dat hoeft helemaal niet dramatisch te zijn, maar goed om eens bij stilt te staan. Wat wil je houden en verder ontwikkelen en wat laat je los?

Wat levert het op?

In deze inspirerende themawandeling zoomen we in op jouw talent. We kijken waar je staat en van daaruit ga je op zoek naar je talenten om die verder te ontwikkelen. Door te onderzoeken wat je van nature al fijn vindt om te doen, ontdek je waar je echte kracht ligt. Zo kun je de bron van energie en plezier in je werk weer aanboren. Je wordt er geen ander mens van, maar wel meer jezelf. Een bijzonder vruchtbaar uitgangspunt dat flink bij kan dragen aan je levensgeluk.

Wat ga je doen?

We starten de workshop met koffie en thee en een korte kennismaking. Daarna gaan we lekker het  bos in. We beginnen met een heerlijke ontspannende wandeling die je dichtbij jezelf brengt. Daarna ga je aan de slag met  oefeningen en reflectiemomenten om je talent te onderzoeken. Je werkt hierbij zowel individueel als in groepjes en we wisselen stilte en gesprek elkaar af.

Praktisch

De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnamen kost € 25 per persoon. Dit is inclusief een kopje kruidenthee onderweg en alle werkmaterialen. Het minimaal aantal deelnemers is 4. Maximaal kunnen er 12 mensen meedoen. Deze workshop wandelcoaching wordt aangeboden op diverse locaties.

Datum: op aanvraag
Prijs: € 25 per persoon
Afstand:
Locatie: diverse locaties

Meer informatie en/of aanmelden kan via het contactformulier.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2023 aan
31-12-2023
 

Evenement types

Share With Friends