Op stap in je toekomst

Op stap in je toekomst

door
135 135 mensen hebben dit evenement bekeken.

Tijdens de wandeling werk je aan jouw toekomstperspectief. Zo ontdek je welke stappen je kunt zetten om het plezier in je werk terug te brengen. Misschien wil je zelfs wel nieuwe wegen inslaan?  Aan het eind van deze wandeling weet je wat belangrijk voor je is en waar je heen wilt. Een heerlijk vooruitzicht toch?

Op stap in je toekomst

Ook bij ervaren professionals komt zo nu en dan de vraag naar boven ‘is dit het nu?’. Je hebt leuk werk, maar er knaagt ook iets. Je merkt dat je misschien niet altijd meer even bevlogen bent voor het werk dat je doet. Blijf je dit doen tot je pensioen? Of wil je iets anders, maar weet je niet wat? En is het niet te laat om nog te switchen? Ook merk je dat je ouder wordt. Je wilt je ervaring graag inzetten…. Maar welke stap moet je daar nu voor zetten?

Wat levert het op?

In deze wandel workshop ontdek je wat je echt wilt en waar je kracht ligt. Hiermee kun je het plezier in je werk weer terugbrengen. Je ontdekt wat je te doen staat, want misschien is het zelfs tijd om nieuwe weten in te slaan. Aan het eind van deze wandeling heb je een goed beeld van je wensen en verlangens. Je weet waar je kracht ligt en wat belangrijk voor je is. Bovendien weet je welke stappen je concreet kunt zetten als je naar huis gaat. Een heerlijk vooruitzicht toch?

Wat ga je doen?

We starten de workshop met koffie en thee en een korte kennismaking. Daarna gaan we lekker het  bos in. We beginnen met een heerlijke ontspannende wandeling die je dichtbij jezelf brengt. Daarna ga je aan de slag met  oefeningen en reflectiemomenten om je perspectief scherp te krijgen en je plannen voor de toekomst aan te scherpen. Je werkt hierbij zowel individueel als in groepjes en we wisselen stilte en gesprek elkaar af.

Praktisch

De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnamen kost € 25 per persoon. Dit is inclusief een kopje kruidenthee onderweg en alle werkmaterialen. Het minimaal aantal deelnemers is 4. Maximaal kunnen er 12 mensen meedoen. Deze workshop wandelcoaching wordt aangeboden op diverse locaties.

Datum: op aanvraag
Prijs: € 25 per persoon
Locatie: diverse locaties

Meer informatie en/of aanmelden kan via het contactformulier.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

01-01-2023 aan
31-12-2023
 

Evenement types

Share With Friends