Wandeltocht Kroondomein

door
59 59 mensen hebben dit evenement bekeken.

De Koninklijke Houtvesterij Het Loo, zoals Het Kroondomein officieel heet is het grootste stuk aaneengesloten bosgebied van ons land. De perfecte plek om eindeloos te dwalen. Dit uitgestrekte bos- en heidegebied is al sinds de 17e eeuw gelieerd aan de Oranjes. Daarom duiken we vandaag in de geschiedenis van het landschap en die van haar bewoners en gebruikers.

We starten midden in het bos en weilanden gelegen Hoog Soeren. Het 85 meter boven NAP gelegen dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht en straalt nog steeds de rust van weleer uit. Het is de perfecte uitvalsbasis om de bosrijke omgeving te verkennen waar we zeker kans maken op het spotten van edelherten en zwijnen. Loop je mee?

Het minimum aantal deelnemers is 8. Maximaal kunnen er 15 mensen mee. Schrijf je in en betaal op tijd. Want pas als je betaald hebt is je plekje gegarandeerd. Uiterlijk een week voor vertrek krijg je meer informatie en de precieze vertrek locatie.

Voor deze tochten heb je natuurlijk stevige wandelschoenen aan, ben je goed beschermd tegen de elementen en neem je voldoende water en proviand mee. Maar onderweg proberen we altijd een horecastop te maken. Er kunnen helaas geen honden mee.

Prijs: € 20,00
Afstand: 20 km

Je kunt je aanmelden via deze link.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar marianne@wandelenwerkt.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

28-08-2022 om 10:00 aan
28-08-2022 om 16:30
 

Locatie

 

Evenement types

Delen met vrienden